Green Lantern Spilleautomat fra NextGen Gaming: Tag med på superheltetogt og red verden

Du kender helt sikkert tegneseriefiguren The Green Lantern, og sammen skal i kæmpe mod de onde skurke der forsøger at overtage jorden. Her får du lov til at være superhelt for en dag, og mærke den intense og action spækkede stemning i dette gennemførte spil.

Udgivelsesdato:

  • Udgivet d. 16. juni, 2016
  • Videslots, 888casino og PlayOJO tilbyder Green Lantern Spilleautomat

Hvordan spiller man?

Green Lantern Slot Machine er baseret på superhelten Green Lantern, som er en af de helt gamle tegneserier. Selvom mange nok var skuffede over filmen, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet over dette slotspil. Hvis du er med på at redde verden fra de onde skurke, så er det her helt sikkert et spil for dig!

Her får du masser af action og eventyr, så der er altså mange gode timers underholdning at komme efter her. Det er et meget interaktivt spil, og Green Lantern Slot fejer alle de andre superhelte af banen når vi snakker slotsmaskiner.

 I det her spil ser play knappen lidt anderledes ud, og det er fordi den også giver adgang til bonusser, hvis du vel og mærke ved hvordan du skal bruge den korrekt.

Der er rent faktisk 243 forskellige kombinationer i det her spil, så der er altså virkelig gode odds. Der er i alt tre bonusniveauer – de bliver frigjort når du har nok juice i dine motorer, og du skal have fire succesfulde opladninger for at nå dertil.

Der er ægte superhelte-feel over det her spil, og den gennemførte grafik gør det kun endnu bedre. Som sædvanlig har du 5 symboler per række, og på den måde er det ligeså simpelt at gå til som alle andre klassiske slots.

Hvor spiller man Green Lantern Spilleautomat?

Hvis du drømmer om at prøve kræfter med superheltelivet, og ikke mindst med at redde verden sammen med din nye ven The Green Lantern, så besøg PlayOJO i dag for en stor spiloplevelse hjemme i stuen.

De tilbyder forskellige tilbud til deres trofaste kunder, blandt andet har de OJOplus, hvor du får gratis penge for hver gang du spiller. Disse penge bliver sat ind på din OJOplus konto, og så kan du bruge dem til at spille endnu mere Green Lantern Spilleautomat for. De giver også deres medlemmer gratis belønninger, såsom OJOs lykkehjul, hvor du kan vælge mellem tre lykkehjul at spille på, og jo mere du satser, jo mere kan du vinde.

Hos PlayOJO er der altså rigtig gode muligheder for at få værdi for sine indbetalinger, og ekstra penge til at spille Green Lantern Slot Machine for. Hvis du er Marvel-fan, så er du nødt til at prøve Green Lantern Slot, og du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Der er gode vinderchancer og gode muligheder for bonusspil, så hold godt øje med de ekstra features igennem spillet. Det her spil er det ultimative action spil, og hvem elsker ikke en sand superheltehistorie? Det gør vi i hvert fald. Vi ønsker dig held og lykke med dit spil!

Andre gode NextGen Gaming spilleautomater: GREAT WILD ELK, EMERALD ISLE, DOUBLE PLAY SUPERBET.