Shangri La Spilleautomat fra NextGen Gaming

Tag med en tur til fantastiske land Shangri La, og oplev østens mystisk som er baseret på en novelle fra 1933. Her er der smukke templer og vilde dyr, og det bliver helt bestemt ikke kedeligt når du først er blevet lukket ind i den hemmelige verden bag spillet.

Shangri La Spilleautomat fra NextGen Gaming

Hold øje med den smukke kvinde og lad dig forføre at den gennemførte stemning.

Udgivelsesdato:

  • Udgivet d. 06. marts, 2017
  • Mr. Green, PlayOJO og Casino.DK tilbyder Shangri La Spilleautomat

Hvordan spiller man?

Shangri La Slot Machine er baseret på det mytiske land Shangri La. Det er et klassisk slotspil med tre rækker med fem symboler i hver, og det finder sted langt ude i en fantastisk og vild skov. Her er der smukke vandfald, elefanter og næsehorn, og utrolige gamle templer. Det her spil gemmer på mange uopdagede hemmeligheder, og der er helt sikkert gode vinderchancer at holde øje med.

Symbolerne består af en tiger, et næsehorn, elefanten, en lotusblomst og et sværd. Der er også 3D kort som repræsenterer de lavere værdier. Den smukke sorthårede kvinder er et Wild symbol, og hun er i række to, tre og fire, og hun kan erstatte andre symboler i en vinderrække. Hun fordobler også gevinster, så hun er bestemt værd at holde øje med!

Shangri La

Der er selvfølgelig også en række bonus features i Shangri La Slot. Ved hvert spin er der en chance for at der kan blive tilføjet ekstra Wilds og at Scatters kan blive tilføjet til rækkerne. Der er også en Shangri La bonus, og denne bliver udløst hvis du lander tre eller flere Scatter symboler.

Dette kan så udløse fire muligheder: free spins, chest bonus, super free spins eller en trail bonus. Du kan også vælge at satse alt ved spillets Gamble feature – hvis du vinder, så fordobles eller firdobles indsatsen, hvis du taber, så taber du det hele.

Hvor spiller man Shangri La Spilleautomat?

Hvis du er blevet draget af den mytiske verden bag Shangri La Slot Machine, så hop ind på Mr. Green for at spille i dag. Mr. Green tilbyder 50 cash free spins ved oprettelse, og der er ingen krav om indbetaling. Der er altså tale om helt gratis spins, som du vil kunne bruge på Shangri La Slot.

Lad dig forføre at den fantastiske grafik og de mange vilde dyr, og tag med den sorthårede kvinde på eventyr. Hvis du har heldet med dig, så er der helt sikkert en bonus til dig, og mulighed for gode gevinster. Det er bygget op som et hvilket som helst andet slotsmaskiner, men grafikken og designet gør oplevelsen til noget helt særligt.

Man bliver aldrig træt af dette betagende univers, og de gode vinderchancer gør det bestemt ikke mere kedeligt at spille gang på gang. Shangri La Slot Machine er til dig der er træt af de klassiske slots, med de samme kedelige symboler, og her får du en helt anderledes spiloplevelse når du træder ind i det smukke land Shangri La.

Andre gode NextGen Gaming spilleautomater: ROBIN HOOD, GREEN LANTERN, GREAT WILD ELK.