Starmania Spilleautomat fra NextGen Gaming: Forbered dig på en spændende rejse ud i nye og fjerne galakser

Rejs på en spændende og eventyrlig tur ud i det ydre rum med Starmania slot. Rejs langt væk fra planeten Jorden og besøg nye galakser som du aldrig før har hørt om. På din tur ud i rummet vil du se alverdens forunderlige stjerner, sol og måne, og du vil helt sikkert have svært ved at vende rumskibet og flyve tilbage til vores egen planet.

Udgivelsesdato:

  • Udgivet d. 10. september, 2015.
  • Casumo, Karamba og LeoVegas tilbyder Starmania Spilleautomat

Hvordan spiller man?

Som spiller ser du stjerner både vandret og lodret, hvilket rent faktisk fordobler dine vinderchancer. Vandret har du 5 stjerner og lodret 3 stjerner. Der er altså 5 hjul at spille på, og 10 gevinstlinjer i alt. Her gælder det om at få tre ens symboler frem på skærmen for at få udløst en gevinst eller et bonusspil.

Tryk spin og se de farverige stjerner fare rundt i galakserne. Undervejs vil du støde på en række forskellige features og symboler, såsom bonusser. Bonusspillene udløser ekstra spil og ekstra vinderchancer – og det er jo bestemt ikke dårligt. Med fire ens Wild symboler får du et Big Win, som udløser en ekstra gevinst.

Starmania spilleautomat er nemt at gå til, og god underholdning med gode vinderchancer. I forhold til andre spillemaskiner, så er dine vinderchancer øget betragteligt ved hjælp af de ekstra lodrette rækker. Det er næsten umuligt ikke at være underholdt af det lækre design, den simple spilmetode og de glimtende stjerner. Tag på en rejse langt væk fra hverdagen, ud i det uudforskede univers, og hold godt øje med alle de funklende stjerner.

Alt i alt er det et virkelig underholdende spil, og du vil helt sikkert hurtigt blive bidt af de mange muligheder og features som det tilbyder. Hvis du også elsker en simpel spillemaskine med gode vinderchancer, så skal du helt sikkert prøve Starmania i dag.

Hvor spiller man Starmania Spilleautomat?

Du kan spille Starmania slot i dag hos LeoVegas på nettet. Som ny bruger hos LeoVegas får du 50 cash freespins når du verificerer dig med Nemid, og helt op til 1000 kr. at spille for – i kontanter selvfølgelig. Hvis du gennemspiller dine freespins 10 gange, så vil du få 1000 kr. udbetalt i gevinst. Så der er alle mulige gode grunde til at spille Starmania i dag hos LeoVegas.

Denne velkomstbonus giver dig mulighed for at tage mange ture ud i fjerne galakser, og forhåbentlig vinder du på en masse farverige stjerner. Spillet har en RTP på 97.87%, så der er altså gode vinderchancer i denne spilmaskine. Udover de 3 bonus-scatters, som giver mulighed for ekstra freespins, så tilbyder Starmania også en gamble-funktion for endnu større vinderchancer.

Tilmeld dig og få din velkomstbonus i dag, og kom hurtigt og nemt i gang med at spille Starmania. Gør klar til en uforglemmelig rejse ud i det ydre rum, hvor du forhåbentlig møder en gevinst på din vej.

Andre gode NextGen Gaming spilleautomater: JUSTICE LEAGUE, SHANGRI LA, ROBIN HOOD.